logo1test

Jeg bruker idag to liner. Disse linene passer perfekt til min nye

Sage Methode 9" #7. I tillegg er det to liner som har en flytegrad/synkegrad som fungerer godt til mitt fiske og de områdene jeg fisker på. Tenker du å kjøpe inn liner til ditt område, din stang, kan jeg anbefale på varmeste å ringe inn til min gode venn Runar Kabbe på Nordisk fiskeutstyr. Han er meget kunnskapsrik og er oppdatert på de liner som er på markede og kan trygt anbefale deg et oppsett som fungerer godt for deg. Han fisker også mye selv og prøver ut liner til stadighet.


Les mer om liner her, www.nfisk.no


Rio Coldwater Series

Coastal QuickShooter. WF7 - 27.6 meter.

Jeg liker denne lina mer og mer. Den blir bedre og bedre etter hvert som jeg fisker med den. Ut av boksen føltes skytelina litt stiv og rar men det tok ikke lang tid før dette endret seg.


Synker perfekt til mine områder og er nå en line jeg kommer til å bruke fremover til neste gang jeg må bytte. Til min nye Sage Method 9" #7 passer en WF7 perfekt.


Les mer om denne fluelina her,  www.nfisk.no

Line valg.

Gode fiskeliner
sa_liner_hoover


Scientific Anglers GPX HOVER

ny boks samme line! Sonar WF7 F/I 27.5 m.

Nå har jeg hatt denne lina en god stund og den er en meget god flyt/intermediate line til sjøørretfiske. Jeg har enda ikke vært i trøbbel med denne lina og det er et kjempegodt fiskesnøre! På Sage Method 9" #7 går det som en lek å kaste med den og er helt nydelig å fiske både små og store fluer med. Virkelig tommel opp!

Nytt utseende på boksen men samme line. Den heter nå SONAR HOVER.


Les mer om fluelina her, hos www.nfisk.no

Jeg skifter ofte mellom mine to liner. Skal jeg fiske med lopper på grunt vann bruker jeg ei line som ligger høyt i vannet, som GPX hover. Skal jeg ned litt og prøve litt i "reke highways" kanalene, bytter jeg nå til Rio QuickShooter for å komme litt ned. Jeg tilpasser meg hele tiden. Jeg bytter alltid line hvis jeg ser det er grunt eller dypt. << forrige tema, fortom                        neste tema, stengene mine >>

uwfoto
nfisklogo
Instagramlogo

follow me on instagram

sage
patagonia-fish-logo
quickshooter
sa_liner_hoover

org.nr. 99 57 98 115    updated  10.08.2017

youtubereklame
Instagramlogo