logo1test

Vadejakke, vadere og vadesko. Vadestav drar jeg aldri uten. Stormkjøkken ligger i bilen i tilfelle jeg bestemmer meg for å varme mat. Linekurv er et must. Jeg har med meg en plastbakke til å ha vadere, sko og jakka i. Da ligger det trygt under transport. I tillegg har jeg med knuteløs hov og kamera.

I Sekken


Endel ting syntes jeg det er viktig å pakke i sekken, slik at turen blir triveligst mulig. Drar jeg på tur sammen med noen, tar jeg gjerne med en ekstra kopp og ekstra fingervanter. Jeg smører gjerne en ekstra skive brød med meg eller jeg tar med en litt større termos.


Har kompisen din det bra på tur er det en GOD sjans for at turen din blir vellykket også.


I sekken ligger: Lite sitteungerlag, 2 stk. fingervanter. I vinterhalvåret syntes jeg det er deilig å ha med et par votter, håndvarmere, lue, caps, polaroidbriller, hodelykt, dopapir, linesmøring, hodepinetabletter, pinsett, liten leatherman, myggmiddel, netting hengekøye, liten kikkert, kniv, slipestein, tennutstyr, foldbar sag, termos, 2 kopper og vannflaske.


I vadejakka: Fortommer, avklipper, fluer, tang til kroker.

i sekken
header2.jpg


Tennutstyr: Jeg har en liten pose med fyrstikker, tennbriketter og tennstål. Itillegg ligger det et par pinner med tyri eller never slik at det er ekstra lett å få laget et bål.

Dette tar jeg med til en dagstur.

uwfoto
nfisklogo
Instagramlogo

follow me on instagram

sage
patagonia-fish-logo
quickshooter
sa_liner_hoover

org.nr. 99 57 98 115    updated  10.08.2017

youtubereklame
Instagramlogo