logo1test

Ittenofisk.no åsmund 04.10.2015

natt i bil

Jeg slurpet i meg to skåler med havresuppe før Eivind kom å hentet meg kl 0530. Jeg var klar. Flueboksen ble med inn i bilen, som vanlig. Vi ble sittende å snakke om fluer og jeg viste Eivind de nye fluene mine. Vi ble giret, begge to. Eivind blir fort gira av nye fluer, no jeg syntes er så artig.

asmundpattegris
flyndre 2

Eivind hadde tatt med Kayakene sine og vi skulle ut til "Magnus strømmen". Det var utrolig deilig og fredelig å skli rundt helt stille i kayak om morgenen. Da vi kom frem, rigget vi utstyret. Akuratt da vi startet å filme vaket det. Det vaket flere steder.

I det solen titte frem, dro det på en kilos fisk. Det var feit som en julegris og sprek. To røsk og den slapp:-( Jeg hadde flere fisk på men de ville ikke sitte. Jeg sjekket kroken, noe Eivind støtt&stadig maser om. Jepp! Tuppen var bøyd. BLÆ! Jeg hadde glemt å sjekke kroken etter endel kast. Arrrggg.....!

Eivind fikk en liten sjøørret han slapp ut igjen.Vi tok oss en "mat betta" og jeg overrasket Eivind med Vørterøl til oss begge, som vanlig. Etter pausen byttet jeg flue og gikk tilbake til odden. Jeg tok et kast og BÆM! Noe røsket kraftig tak i flua mi. Det var en stor flyndre! Den hadde tatt cdc loppa mi! Flyndra fikk friheten tilbake. Min første flyndre på flue:-)

flyndre

Det var blitt helt døtt. Vannet var blankt og alt sto helt stille. Eivind ville bytte plass og jeg var klar! Vi padlet inn igjen og flyttet oss til noen lureplasser lengre inn. Da vi kom frem viste det seg å ikke være så lurt. Vannet var farget og vi mistet troen helt der inne. Vi pakket sammen nok en gang å kjørte mot Andholmen. På veien stoppet vi for Eivind ville ha kaffe og så tok vi oss en Kvikk lunsjh. Det smakte veldig godt i en trøtt kropp. Vi ankom Andholmen å tok på oss arbeidsantrekket. Vi fikk ingenting her heller. Men vi så reker. Både sandreker, strandreker og masse sandkutlinger. Vi så også et vak. Men til ingen nytte. Vi bestemte oss for å avslutte her. Nå var vi slitne. Vi lurte på om det ville vært lurt å kjøpt domene "ittenofisk.no", siden vi ikke fikk no særlig sjøørret den dagen. Selvom vi ikke fikk noen stor fisk den dagen, så fikk vi på en måte storfisken i tankene og hjertet, slik er det jo på tur, man drømmer jo alltid om den store som man ikke fikk. Mvfluefiskehilsen, Åsmund Rønneberg.


Til toppen av siden

asmundfisker01
IMG_1010
uwfoto
nfisklogo
Instagramlogo

follow me on instagram

sage
patagonia-fish-logo
quickshooter
sa_liner_hoover

org.nr. 99 57 98 115    updated  10.08.2017

youtubereklame
Instagramlogo